Особливості механізму адаптації підприємств до умов зовнішнього середовища - Полозова, Т. В.; Куценко, Ю. А. (ХНУРЕ, 2020)
За умов трансформаційної економіки країни та нестабільного зовнішнього середовища адаптація виступає як вагомий інструмент, який дає змогу збалансувати внутрішнє середовище підприємства до зовнішніх чинників та факторів впливу.
Keywords: управлінські рішення; механізм адаптації; умови економічного середовища; механізм адаптації підприємства до умов зовнішнього середовища