Аналіз систем рендерингу Cycles та Corona Renderer - Щічко, О. О. (My University, 2023)
Об'єкт дослідження –фотореалістична візуалізація3D сцен. Предмет дослідження – рушії рендерингу Corona render та Cycles. Мета кваліфікаційної роботи – порівняльний аналіз розробки 3D сцени під різні шушії рендерингу та налаштуваня їх. Методи дослідження – створення реальної моделі, теоретичний та експериментальний аналіз, порівняння результатів. У даній роботі наведено типи та принципи створення 3D сцен, стилі візуалізацій, принципи роботи рушіїв рендерингу Cycles ta Corona render. Розглянемо програмне забезпечення яке використовується у даній роботі, його функціонал, спосіб та цілі його застосування. Визначимо більш ефективний з рушіїв рендерингу при обраних параметрах.
Keywords: візуалізація інтерєрів; комп’ютерна грфіка; 3dmax; blender; моделіннг; текстуринг; рендер