Національне законодавство зарубіжних країн у сфері захисту від дискримінаціі за ознакою віку - Калмикова, О. С. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
У статті розглядаються міжнародні стандарти протидії дискримінації за ознакою віку, досліджуються досвід деяких зарубіжних країн у цій сфері, а також аналізуються міжнародні акти, присвячені цій проблемі. // The article deals with international standards for combating discrimination on age, investigates the experience of some foreign countries in this area, and also analyzes international acts devoted to this problem.
Keywords: боротьба із дискримінацією; Рада Європи; Європейський Союз; права людини; принцип рівності; struggle against discrimination; the Council of Europe; the European Union; human rights; the principle of equality