Створення віртуального стенду квантової криптографії для інформаційно-вимірювальних технологій - Куценко, В. І. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – демонстраційний комплекс EDU-QCRY1 EDU QCRY1/M. Метою кваліфікаційної роботи є розробка віртуального стенду квантової криптографії для інформаційно-вимірювальних технологій на основі демонстраційного комплексу EDU-QCRY1 EDU-QCRY1/M, дослідження фізичних основ, конструкції, а також тенденції розвитку систем оптичної криптографії.
Keywords: алгоритм оптичного шифрування; віртуальний стенд квантової криптографії; квантова криптографія; принцип оптичної криптографії