Програмна система для закладів дошкільної освіти з керуванням режимом дня та харчуванням дітей. Back-end - Смєйко, Б. М. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – програмна система для закладів дошкільної освіти з керуванням режимом дня та харчуванням дітей. Back-end. Мета розробки – створення серверної частини програмної системи для закладів дошкільної освіти з керуванням режимом дня та харчуванням дітей, що надаватиме функціонал батькам, вихователям та адміністраторам закладу. Метод рішення – хмарні платформи Azure та Google Cloud Platform (GCP), мова програмування C# та середовище розробки JetBrains Rider. У результаті розроблено серверну частину програмної системи для закладів дошкільної освіти з керуванням режимом дня та харчуванням дітей, що надає функціонал батькам, вихователям та адміністраторам закладу.
Keywords: заклад дошкільної освіти; керуванням режимом дня; харчування дітей