Створення главбоксу з урахуванням і контролем стану внутрішнього середовища - Шевченко, К. О. (ХНУРЕ, 2020)
У статті запропоновано створення главбокса з використанням датчиків для контролю стану внутрішнього середовища, приведені назви основних компонентів, а також приклад створення макету главбокса з оргскла. Cтворюючи універсальний главбокс із різноманітними датчиками вологості, температури, тиску, газу та ін. можна створити простір необхідного розміру. Проводячи усередині певні процеси, наприклад, коли датчики будуть контролювати стан усередині главбоксу, та за потреби, вмикатимуться вентилятори для продуву повітря усередині.
Keywords: главбокс; внутрішнє середовище