Фотозйомка та створення сферичних панорам - Мартусь, Д. А.; Бокарева, Ю. С. (ХНУРЭ, 2016)
В даній роботі розглянуто основні принципи та прийоми зйомки панорам, які дозволяють уникнути помилок та погрішностей при фотографуванні. Представлено метод створення сферичних панорам та його етапи, що дозволяє зрозуміти спосіб правильного послідовного створення панорами. Описано можливі помилки які можуть виникнути на вже зібраній панорамній композиції та методи їх корекції.
Keywords: 3D панорама; сферична панорами; зйомка панорам