Помилки при прийнятті тактичних рішень - Булулуков, О. Ю. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2015)
Розглянуто поняття слідчої помилки. Названо помилки при прийнятті тактичних рішень у процесі розслідування злочинів. Указано на індивідуальні особливості особи, яка приймає рішення, як джерело помилок, що виникають при прийнятті тактичних рішень. // The concept of investigative error is considered. Mistakes are called tactical decisions in the process of investigation of crimes. Current to the individual features of a decision, as a source of errors that arise when making tactical decisions.
Keywords: слідча помилка; тактична помилка; помилка при прийнятті тактичних рішень; investigative error; tactical error; error when making tactical solutions