Алгоритм побудови транспортної логістичної мережі підприємства - Полозова, Т. В.; Бобко, Н. В. (ХНУРЕ, 2021)
Сучасні умови господарювання, які супроводжуються посиленням рівня конкуренції на ринку, вимагають від підприємств пошуку шляхів зниження транспортних витрат з метою підвищення рентабельності і конкурентоспроможності. Правильний розрахунок логістичних витрат у структурі собівартості продукції є одним з основних джерел економії загальних витрат підприємства. Тому виникає необхідність пошуку нових шляхів економії логістичних витрат, що пов'язане з розвитком і широким впровадженням технологій, основних концепцій і принципів сучасної логістики. Підвищення ефективності транспортного процесу вимагає впровадження нових підходів до організації перевезень. На вирішення цього завдання і спрямована транспортна логістика.
DOI: 10.30837/978-966-659-336-1
Keywords: логістика; логістична система; транспортна логістична мережа; алгоритм побудова транспортної логістичної мережі; схеми організації перевезень