Телеметрична система контроля промислового об'єкта - Чемерис, Д. Ю. (My University, 2020)
В атестаційній роботі проведено аналітичний огляд варіантів побудови телеметричної системи дистанційного контролю, розглянуто радіоканальні системи дистанційного контролю стану датчиків, проведено огляд і аналіз бездротових технологій для побудови локальних радіомереж. А також огляд промислових радіомодемів. була розроблена радіосистема управління рукавних фільтрів на основі промислових радіомодемів. проведено інженерний розрахунок енергетичних параметрів системи радіозв'язку, враховуючи, що радіосистема лежить в межах прямої видимості. Була розроблена телеметрична система на базі ФРІР, а також спеціальне програмне забезпечення для неї.
Keywords: телеметрія; модем; радіомодем; система управління; телеметрична система; фільтр; рукавний фільтр