Методи і засоби прийняття рішень в умовах багатокритеріальності і ризику - Кіяніцин, Д. О. (My University, 2021)
Мета досліджень: розробка серверної частини високонавантаженої інформаційної системи створення та розміщення подій, що дозволить рекомендувати користувачам події, які відповідають їх інтересам. Методи дослідження – системний підхід, методи структурного аналізу і моделювання реляційних баз даних, методи реляційної алгебри і реляційного числення. Метою кваліфікаційної роботи є розробка Інтернет додатку для інформування користувачів про актуальні події, які відповідають їх інтересам. Система розроблена на основі завдання на кваліфікаційну роботу і згодом може бути використано в реальних умовах. Система буде корисна для людей, які хочуть підвищити свою продуктивність та краще спланувати свій час
Keywords: система управління базами даних; mysql; інформаційна система; інтерфейс доступу