Використання методу прецедентів в системах обробки заявок - Остапенко, О. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є аналіз існуючих систем підтримки прийняття рішень в системах обслуговування клієнтів та дослідження різновидів методу прецедентів та можливостей їх використання в процесах обробки заявок.
Keywords: обслуговування клієнтів; обробка заявок