Стенд для динамічних випробувань гнучких комутаційних шлейфів та МЕМС-компонентів - Боцман, О. С.; Жарікова, І. В.; Невлюдова, В. В.; Невлюдов, І. Ш.; Новоселов, С. П. (ХНУРЕ, 2016)
Стенд для динамічних випробувань гнучких комутаційних шлейфів та МЕМС-компонентів містить модуль керування та виконавчий механізм, закріплені на станині, яка з одного боку спирається на опори, а з іншого закріплена на рамці з отвором, на якій розміщено вертикально рухомі деталі кріплення тестового зразка. Виконавчий механізм виконано у вигляді соленоїду зі штовхачем, який має прорізь для закріплення тестового зразка. На вертикально рухомих деталях рамки встановлено друковані плати з ZIF FPC з'єднувачами.
Keywords: динамічні випробування; гнучкий комутаційний шлейф