Інформаційна економіка і її особливості - Соколова, Л. В.; Шелефонтюк, В. Р. (ХНУРЕ, 2020)
Інформаційна сфера сьогодні є однією з найефективніших для інвестування капітал. Глобальна інформатизація суспільства, швидкий розвиток інформації технології та нові інформаційні технології, зростаючі потреби суспільства в Росії різноманітність інформаційних послуг, формування національного та глобального Інформаційні та телекомунікаційні системи в останні десятиліття призвели до появи нового сектору економіки інформаційна економіка. The information sphere today is one of the most effective for investing capital. Global informatization of society, the rapid development of information technology and new information technologies, the increasing needs of society in a variety of information services, the formation of national and global information and telecommunication systems in recent decades have all led to the emergence of a new sector of the economy the information economy.
Keywords: інформаційна економіка; стадії розвитку інформаційної економіки