Історія розвитку українського термінознавства 50–90-х років ХХ століття - Марініч, К. Ю. (ХНУРЕ, 2021)
У роботі представлено етапи та аналіз розвитку українського термінознавства в радянські часи.
Keywords: термінознавство; словники; українська мова; термінологія