Дослідження оптимального набору показників продуктивності веб-базованої інформаційної системи - Хоменко, К. О. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є веб-базована інформаційна система у ході промислової експлуатації на підприємстві. Розглядаються лише існуючі готові системи, передані розробником замовнику і введені в експлуатацію. Метою кваліфікаційної роботи є побудова моделі, яка дасть можливість кількісно оцінити ефективність експлуатації веб-базованої інформаційної системи, ґрунтуючись на відомому наборі показників, значення яких вимірюються в ході моніторингу експлуатації системи. Методами дослідження є методи регресійного аналізу, що дозволяють визначити оптимальний набір показників продуктивності експлуатованої веб-базованої інформаційної системи.
Keywords: веб-застосунок; інформаційна система; методи регресійного аналізу; пасивний експеримент; показник продуктивності