Розробка вебзастосунку для замовлення товарів із супермаркету - Ругальов, В. О. (My University, 2024)
Об’єктом роботи процес розробки клієнт-серверної архітектури вебзастосунку для замовлення товарів. Метою роботи є розробка надійного та ефективного інтернет-магазину, який дозволить користувачам замовляти товари з супермаркету. У процесі роботи над кваліфікаційною роботою, було проведено дослідження існуючих сайтів для замовлення товарів із супермаркету. Створено прикладний програмний інтерфейс серверної частини для взаємодії клієнта з базою даних. Клієнтську програму розроблено у вигляді вебсайту. Побудовано схему бази даних супермаркету. У результаті роботи створено вебзастосунок з базовим функціоналом інтернет-магазину.
Keywords: замовлення товарів; супермаркет; інтернет-магазин