Спосіб збору біомедичної інформації (51306) - Обод, І. І.; Азаренко, Л. А. (My University, 2010)
Спосіб збору біомедичної інформації, який полягає в тому, що на кожному розосередженому об'єкті за допомогою сенсорних датчиків визначають параметри біомедичної інформації, котрі необхідно передати, формують пакет інформації, що передається, та випромінюють інформацію розосередженого об'єкту, котру приймають на пункті збору біомедичної інформації та формують пакети даних, який відрізняється тим, що на кожному розосередженому об'єкту запам'ятовують абсолютне значення даних, що передаються, формують різницю між даними, що запам'ятали та переданими у попереднім циклі передачі, яку використають для формування пакета інформації, що передається, а на пункті збору біомедичної інформації запам'ятовують отримані дані за попереднім циклом передачі та формують вихідні дані для користувачів як сума прийнятої інформації та інформації, котру запам'ятали.
Keywords: біомедична інформація; збір біомедичної інформації