Автоматизація вибору компонентів інформаційного захисту локальних обчислювальних мереж - Житник, В. Ю.; Усов, О. О.; Харченко, Н. А. (ХНУРЕ, 2024)
Метою доповіді є створення концепції програмного комплексу, що на основі аналізу мережі дозволить формувати оцінку захищеності мережі.
Keywords: локальна мережа; захищеність мережі; програмний комплекс