Композиція для паливних пакетів на основі мулового осаду міських стічних вод і способів їх одержання - Контар, О. Я.; Валєвахін, Г. М.; Галеєв, Е. Р.; Дохов, О. І. (ХНУРЕ, 2015)
Винахід належить до теплоенергетики, зокрема до технології одержання паливних брикетів, які можуть використовуватися для обігріву побутових приміщень, у польових умовах, на транспорті й у промисловості.
Keywords: теплоенергетика; переробка відходів; паливні пакети