Роль академічного малюнку у сучасній системі дизайн-освіти - Дейнеко, Ж. В.; Ієвлєва, В. В. (ХНУРЕ, 2022)
Малювання та ескіз є важливим методом розвитку творчих здібностей студентів творчих спеціальностей. Він дозволяє мислити по-іншому, щоб надати малюнкам неповторний штрих. ескіз допомагає розвивати різні області мозку, він розвиває здатність приділяти увагу та зосереджувати увагу на чомусь одному, на предметі, об'єкті чи сцені.
Keywords: малюнок; дизайн-освіта