Процедури та критерії перехресної сертифікації PKI - Іщенко, Ю. М. (ХНУРЭ, 2008)
Визначаються процедури та критерії, що повинні застосовуватися при здійсненні перехресної сертифікації в системі інфраструктури відкритих ключів (ІВК) та пояснюються додаткові вимоги, що висуваються для забезпечення довіреної взаємодії між різними мостами перехресної сертифікації. The paper determines procedures and criteria that must be used in realizing cross-sectional certification in the system of public key infrastructure and explains additional requirements put forward for ensuring trusted interaction between bridges of cross-sectional certification.
Keywords: перехресна сертифікація; відкриті ключі