Інвестиційно-інноваційна діяльність промислових підприємств на регіональному рівні - Полозова, Т. В.; Майстро, Р. Г. (Дніпропетровський національний університет, 2009)
У статті визначаються шляхи інвестиційно-інноваційного розвитку промислових підприємств на регіональному рівні. Наводяться основні напрями підвищення конкурентоспроможності в сучасних умовах.
Keywords: інновації; інвестиції; інноваційна активність; конкурентоспроможність; інноваційний потенціал