Моделі тестування застосунків для мобільних пристроїв - Браїла, І. В. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження моделей та алгоритмів тестування застосунків для мобільних пристроїв. У ході виконання кваліфікаційної роботи досліджені моделі та алгоритми тестування застосунків для мобільних пристроїв. Було використано прототип застосунків для мобільних пристроїв; проведено аналіз метрик тестування застосунків для мобільних пристроїв, що враховують їх особливості та відповідні критерії оцінки ефективності методів тестування. Проведено аналіз аналітичних та програмних моделей генерації автоматизованих тестів з прототипів застосунків для мобільних пристроїв.
Models of Testing Applications for Mobile Devices
Keywords: застосунок; модель тестування застосунків; генерація тестів; сервер віртуалізації