Дослідження методів оптимізації програмних систем з великою кількістю об’єктів в Game Dev індустрії - Колесник, В. Ю. (My University, 2023)
Метою роботи є виявлення причин навантаження технічного забезпечення ПК в процесі роботи різних програм та ігор, знаходження можливих способів оптимізації таких програм як після введення в експлуатацію, так і в процесі розробки. У результаті виконання кваліфікаційної роботи було проведено дослідження роботи деяких програмних систем та ігор, що мають проблеми із навантаженням ПК, зокрема мають велику кількість об’єктів. Були надані поради щодо уникнення таких проблем в процесі розробки програмного забезпечення та після введення в експлуатацію.