Порівняльний аналіз програмного забезпечення інжинірингу трафіку - Скорик, Ю. В.; Кузьмінов, Ю. О. (ФОП Петров В. В., 2021)
Метою доповіді є аналіз програмних продуктів, призначених для нлізу і мониторінгу мережного трафіку
Keywords: телекомунікаційна мережа; інжиніринг трафіку