Багатоконтурна діагностика інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства - Полозова, Т. В. (Видавничий дім «Гельветика», 2014)
Розглянуто систему діагностики інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства у конкурентному просторі. Визначено особливості методологічного забезпечення багатоконтурної діагностики інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства. Запропоновано багатоконтурний ареал діагностики інноваційно-інвестиційної конкурентоспроможності підприємства. Рассмотрена система диагностики инновационно-инвестиционной способности предприятия в конкурентном пространстве. Определены особенности методологического обеспечения многоконтурной диагностики инновационно-инвестиционной способности предприятия. Предложен многоконтурный ареал диагностики инновационно-инвестиционной конкурентоспособности предприятия. The system diagnostics of innovative-investment ability of the enterprise in a competitive space is considered. The particulars methodological support multicircuit diagnostics innovative-investment ability of the enterprise are defined. The multicircuit area of diagnostics innovative-investment competitiveness of the enterprise is proposed.
Многоконтурная диагностика инновационно-инвестиционной способности предприятия
The Multicircuit Diagnostics of Innovative-Investment Ability of the Enterprise
Keywords: багатоконтурна діагностика; інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства; діагностика; особливості; конкурентний простір; многоконтурная диагностика; инновационно-инвестиционная способность предприятия; диагностика; особенности; конкурентное пространство; multicircuit diagnostics; innovative-investment ability of the enterprise; diagnostics; features; competitive space