Процесуальний правовий режим в трудовому праві України - Вакарюк, Л. В. (НАПрН України, 2018)
У статті комплексно розглядається проблематика процесуального правового режиму в трудовому праві. Автор окремо аналізує теоретичні та практичні питання відповідного процесуального правового режиму, вказуючи на те, що вони є взаємозумовленими. У висновках концептуалізується питання проблем процесуального правового режиму у розглядуваній галузі права та викладається власне бачення стратегії їх вирішення. The article considers holistically the problems of the procedural legal regime in the employment law. The author analyzes separately theoretical and practical issues of the corresponding procedural legal regime, while pointing out that they are interrelated. In conclusions the question of procedural legal regime problems in the examined branch of law is conceptualized and the own vision of the strategy for resolving them is disclosed. В статье комплексно рассматривается проблематика процессуального правового режима в трудовом праве. Автор отдельно анализирует теоретические и практические вопросы соответствующего процессуального правового режима, указывая на то, что они являются взаимообусловленными. В выводах концептуализируется вопрос, касающийся проблем процессуального правового режима в рассматриваемой области права и излагается авторское видение стратегии их решения.
Keywords: оптимізація правового режиму; правовий режим; процесуальний правовий режим; реформа трудового законодавства; трудове право