Кольорова сліпота – особливість у повсякденності - Мамутова, Т. С.; Кулішова, Н. Є. (Українська академія друкарства, 2018)
Кожний день людина стикається з сумішшю різноманітних ко-льорів. Кольорами прийнято робити акценти, викликати асоціації, показувати відмінності.
Keywords: сліпота; колір