Галузева належність дисциплінарної відповідальності державних службовців України - Луценко, О. Є. (Право, 2016)
Статтю присвячено аналізу галузевої належності дисциплінарної відповідальності державних службовців України. Встановлено, як дисциплінарна відповідальність державних службовців розглядається в системі трудового та в системі адміністративного правового регулювання. // The article is devoted to the analysis of sectoral affiliation of disciplinary responsibility of civil servants of Ukraine. It is established as the disciplinary responsibility of civil servants is considered in the system of labor and in the system of administrative legal regulation.
Keywords: трудові правовідносини; службові обов’язки; невиконання чи неналежне виконання службових обов’язків; дисциплінарна відповідальність; державний службовець; labor relations; service duties; non-fulfillment or improper performance of official duties; disciplinary responsibility; civil servant