Модель і метод обміну даними транспортного рівня мультисервісних мереж - Кузьома, І. О. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є розробка моделі і методу обміну даними транспортного рівня мультисервісних мереж, що дозволять збільшити пропускну здатність, та їх реалізації. У ході виконання атестаційної роботи проведено огляд аспектів функціонування протоколів транспортного рівня стеку TCP/IP TCP Vegas та TCP Reno. Обране середовище моделювання та виконане моделювання з використанням мови скриптів OTcl. Результати представлені у вигляді графиків.
Model and Method of Transport Layer Data Exchange in Multiservice Networks
Keywords: перевантажувальне вікно; TCP; алгоритм управління перевантажуванням