Організаційний захист електронних інформаційних ресурсів на підприємстві - Кулько, П. О. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – електронні інформаційні ресурси. Предмет дослідження – система захисту електронних інформаційних ресурсів на підприємстві. У кваліфікаційній роботі розглянуто визначення інформаційних ресурсів, електронних інформаційних ресурсів, їх структура, засоби захисту електронних ресурсів від несанкціонованого доступу та засоби технічного захисту інформації. Проведений аналіз щодо використання електронних підписів, підходу з моделлю верифікації облікових даних (Verifiable credentials), бази даних. Розглянуто підприємство, яке розробляє освітні проекти, проведений аналіз можливих каналів витоків інформації. Галузь використання – системи технічного захисту інформації.
Keywords: електронні інформаційні ресурси; веріфікація облікових даних; власноручний підпис