Розроблення підсистеми обліку комплектуючих у комп’ютерно-інтегрованому технологічному процесі - Аргунов, М. О. (My University, 2022)
Об’єкт дослідження – система керування запасами у комп’ютерно-інтегрованому технологічному процесі (КІТП). Предмет дослідження – підсистема обліку деталей у комп’ютерно-інтегрованому технологічному процесі. Мета кваліфікаційної роботи – підвищення ефективності комп’ютерно-інтегрованого технологічного процесу за рахунок багатокритеріального синтезу підсистеми автоматизації обліку комплектуючих. Методи дослідження – системний підхід, теорія прийняття рішень, сучасні інформаційні технології. Результати роботи – розроблено компоненти технічного, математичного, інформаційного та програмного забезпечення підсистеми обліку комплектуючих у системі керування запасами комп’ютерно-інтегрованого технологічного процесу. Отримані результати можуть використовуватися на підприємствах і в організаціях, де вирішуються задачі проєктування чи реінжинірингу КІТП. Використання результатів дозволить підвищити ефективність комп’ютерно-інтегрованих технологічних процесів за рахунок зменшення витрат на операції обліку комплектуючих. Результати кваліфікаційної роботи апробовані на 2-х наукових конференціях.
Keywords: облік комплектуючих; керування запасами; підсистема обліку