Моделі та методи метрологічного оцінювання особливостей ходи людини - Потоцький, М. В. (My University, 2024)
Результатом кваліфікаційної роботи повинна стати розроблена модель та методи метрологічного оцінювання параметрів ходи людини, що забезпечить точністю і надійністю проведених вимірювань. Очікується створення прототипу системи або програмного інструменту, який дозволить автоматично збирати, аналізувати й інтерпретувати дані про ходу, а також виявляти можливі відхилення або аномалії у характеристиках ходи.
Keywords: метрологічне оцінювання; аналіз ходи; біомеханіка