Дослідження принципів створення дизайну сайту ювелірних прикрас - Корікова, М. М. (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота досліджує особливості процесу створення якісного інтерфейсу лендингу, практичного за структурою та корисного для користувачів. Гіпотезою кваліфікаційного дослідження є припущення про те, що за умов застосування рекомендованих структури та оформлення інтерфейсу, зокрема розділу з відгуками від користувачів, можливо підвищення активності клієнтів на сайті та, відповідно, рівень конверсії. Об’єкт дослідження – лендінг сторінка з продажу ювелірних прикрас. Предмет дослідження – експериментальне дослідження UX показників цільової сторінки ювелірних прикрас, які підтверджують висловлену гіпотезу дослідження щодо збільшення конверсії цільової сторінки з додаванням розділу «Відгуки». Кваліфікаційна робота складається з п’яти розділів. В роботі проведено аналіз літератури відповідно завдань дослідження, виконано постановку завдання дослідження. Наведений аналіз аналогів, розкрито особливості просування сайту та основних понять. Описаний вибір та обґрунтування методу експериментального дослідження, наведені результати, визначено збільшення коверсії за умови додавання розділу із відгуками до розроблюваного лендингу. Дослідження було проведено за допомогою методу A/B-тестування. Наведено економічне обґрунтування витрат на проведення науково-дослідної роботи.
Keywords: лендінг; ui/ux дизайн; user flow; мудборд; навігація