Розробка застосунку для моніторингу знань з мови SQL з можливістю розпізнавання обличчя студента - Шелест, В. А. (My University, 2023)
Об’єктом роботи є питання online тестування знань з можливістю ідентифікації особи студента. Метою роботи є розробка застосунку для моніторингу знань з мови SQL з можливістю розпізнавання обличчя студента. Було створено клієнт-серверний застосунок, де для реалізації клієнтської частини був використаний Angular, а серверна частина представляє собою кілька мікросервісів, написаних за допомогою платформи .Net, які комунікують між собою за допомогою gRPC технології. Для розпізнавання обличчя була використана бібліотека DeepFace. Середовищами розробки були Rider та Visual Studio Code. Для тестування серверної частини використовувався Postman. У результаті роботи здійснена програмна реалізація застосунку для моніторингу знань з мови SQL з можливістю розпізнавання особи студента
Keywords: моніторинг знань; розпізнавання обличчя; верифікація; DeepFace; Angular