Дослідження та оптиізація методів генерації рівнів в ігрових додатках - Королюк, В. В. (My University, 2020)
Мета роботи – дослідити та розробити модифікований метод автоматичної генерації рівнів в ігрових додатках. Методи дослідження – аналіз існуючих методів автоматичної генерації рівнів. Визначено підхід до вирішення проблеми автоматичної генерації рівнів в ігрових додатках. Виконано порівняння існуючих алгоритмів генерації, проведено порівняльний аналіз їх показників, виділені найефективніші алгоритми. Запропоновано модифікацію алгоритмів генерації яка задовольняє поставленій задачі. Галузь застосування – програмний засіб використовується для автоматичної генерації рівнів в ігрових додатках.
Keywords: unity 3d; ігрові додатки; процедурна генерація рівнів; пул об’єктів