Методи протидії несанкціонованому документуванню мови - Шкопотко П.М.; Олейніков А.М. (My University, 2025)
Метою дослідження є систематизація та аналіз ефективності сучасних методів протидії несанкціонованому документуванню мови. В доповіді ро зглядається класифікація методів за принципом впливу на засіб документування: фізичне придушення, функціональне придушення, виявленнята нейтралізація