Проєктування веб-сайту для фанатів гри «Valorant» - Нєводова, В. Д. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є створення веб-сайту для фанатів гри Valorant, що включає кілька ключових етапів розробки. Основними з них є дизайнерська частина, розробка UI/UX дизайну і UI-kit, а також створення прототипу для подальшої реалізації проєкту. Особливістю розробленого веб-сайту для фанатів є його спрямованість саме на українську спільноту гравців Valorant. Такий сайт забезпечуватиме їм доступ до актуальної інформації, локалізованих керівництв, новин та стане зручною платформою для обміну досвідом. У рамках кваліфікаційної роботи розглянуті сучасні технології веб-розробки, методи залучення користувачів та інтеграція з соціальними мережами для створення активної та взаємодіючої спільноти.
Keywords: valorant; гравець; кіберспорт; шутер; чемпіонат; фан-сайт