Розробка модуля «Облiк договорiв» iнформацiйної системи агентства нерухомості - Акінтьєва, Л. О. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес обліку договорів агенції нерухомості. Метою роботи є розробка модуля інформаційної системи, що забезпечить автоматизацію процесів обліку договорів та формування звітності, з подальшою можливістю його практичного впровадження для підвищення ефективності діяльності агенції нерухомості. Методи дослідження включають системний аналіз, засоби моделювання бази даних та бізнес-процесів агенції нерухомості, методи об’єктно- орієнтованого підходу. В рамках кваліфікаційної роботи проведено аналіз предметної області, організаційної структури агенції нерухомості та процесу обліку договорів. Визначено актуальну проблему, сформульовано вимоги до майбутнього модуля, розроблено його архітектуру, структуру бази даних, інтерфейс користувача та обґрунтовано вибір технічних і програмних рішень. Також розглянуто можливості впровадження модуля у практичну діяльність агенції. Впровадження розробленого модуля сприятиме покращенню управління договорами, підвищенню ефективності роботи персоналу та оптимізації бізнес-процесів агенції нерухомості.
Keywords: агенція нерухомості; рієлторський відділ; облік договорів агенції нерухомості