Особливості марковського моделювання для оцінювання надійності технічних систем - Геселева, Н. В.; Пронюк, Г. В. (My University, 2018)
Дана робота присвячена дослідженню особливостей застосування марковських процесів для визначення надійності технічних систем. Розглянуто марковське моделювання для систем дискретного та безперервного часу з дискретними станами. Застосування даного підходу дозволить оцінити ризики аварій на підприємствах, що сприяє підвищенню економічної ефективності технічних систем.
Keywords: професійна безпека; марковські процеси; ризик-менеджмент; надійність системи