Тестування методу скінченних сум Фур‘є для реконструкції 2d зображень з обчисленням коефіцієнтів за допомогою проекцій - Литвин, О. М.; Литвин, О. Г.; Бобков, М. І. (My University, 2019)
Досліджується метод обчислення коефіцієнтів Фур’є функцій двох змінних за допомогою проекцій, які поступають з комп’ютерного томографа. Ці коефіцієнти Фур’є використовуються в скінченних сумах Фур’є для наближення вказаних функцій, що описують внутрішню структуру 2D зображення. Наведено результати тестування методу.
Keywords: комп’ютерна томографія; реконструкція; розривна функція; сума Фур’є