Дослідження оптичної щільності ламінованого відбитка отриманого цифровим друком - Довганич, А. В. (ХНУРЕ, 2022)
Одним із найрозповсюдженіших способів покращення та оздоблення друкованих видань є припресування плівки (ламінування). При виготовленні пакувань зі захистом продукції слід враховувати матеріали. Матеріали повинні бути високої якості бо від цього залежить кінцевий результат
Keywords: щільність; друк