Дослідження основних характеристик бездротової мультісервісної мережі центра адміністративних послуг - Пєрков, А. В. (My University, 2020)
У ході виконання атестаційної роботи досліджені існуючі рішення, їх переваги, недоліки. Для вирішення поставленого завдання використовується програма для моделювання Wi-Fi мережі D-link Wi-Fi Planner Pro. Обґрунтовано структуру локальної мережі центра адміністративних послуг Чернечинської територіальної громади. Розраховано кількість робочих станцій для стабільного та швидкого доступу до інтернету в любій точці центра адміністративних послуг. Виконана імітаційна модель мережі в Cisco Packet Tracer. Досліджені основні характеристики мережі.
Keywords: локальна мережа; маршутизатор; пропускна спроможність; точка доступу; wi-fi