Результати проведення педагогічного експерименту «Впровадження елементів дистанційної форми навчання в навчальний процес з дисципліни «Комп’ютерні мережі»» - Рубан, І. В.; Сумцов, Д. В. (Новітні технології – для захисту повітряного простору, 2013)
Результати проведення педагогічного експерименту «Впровадження елементів дистанційної форми навчання в навчальний процес з дисципліни «Комп’ютерні мережі»»
Keywords: дистанційна форма навчання; педагогічний експеримент