Розпізнавання рукописного тексту засобами гібридних нейронних мереж - Приймаченко, Ю. В. (My University, 2025)
Мета роботи – дослідження системи на основі гібридної нейронної мережі, для вирішення задач з розпізнавання рукописного тексту та його джіджиталізації. Методи дослідження – розробка та навчання системи на основі гібридної нейронної мережі, для вирішення задач з розпізнавання рукописного тексту та його джіджиталізації.
Keywords: гібридна нейронна мережа; розпізнавання образів; рукописний текст