Бездротова сенсорна мережа на основі інтелектуальних мобільних об'єктів - Токарєв, В. В.; Федорченко, А. О. (My University, 2020)
В даний час можна зробити висновок, що проактивні протоколи в мобільних мережах переважають над реактивними за часом побудови маршруту, а розробка власних алгоритмів маршрутизації з метою підвищення ефективності передачі даних – є актуальним завданням. Однією з основних проблем маршрутизації даних в мобільних мережах є висока динаміка топології мережі, що вимагає постійної актуалізації шляхів передачі даних між мобільними абонентами і інфраструктурою.
Keywords: мобільна мережа; B.A.T.M.A.N.