Вплив колірної гами навчальної літератури на сприйняття дитиною шкільного матеріалу - Вовк, О. В.; Чеботарьова, І. Б.; Шипова, М. К. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
Шкільна система освіти дітей останнім часом часто змінюється. Навчальна література перевидається щороку, змінюється матеріал, план навчання і оформлення книжкових видань. В оформленні дитячої навчальної літератури дуже багато грає роль щодо різних вікових груп: верстка та оформлення тексту, розмір шрифту і використовувана гарнітура, всілякі схеми, допоміжні малюнки, а також кольорова гама, в якій виконанню той чи інший підручник.
Keywords: довжина хвилі; колір