Живий монтаж: динаміка простору і часу - Кулішова, Н. Є.; Карпенко, М. В. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
Робота присвячена вибору інструментів, які допомагають створювати «живий» монтаж. Розглянуто ключові інструменти для відеомонтажу, що позитивно впливають на емоційне сприйняття глядача у соц.мережах.
Keywords: «живий» монтаж; соц.мережа