Дослідження та оптимізація алгоритмів створення, рендерінгу та обміну синтетичними даними з системами машинного навчання - Тихонова, О. О. (My University, 2020)
В результаті роботи було виведено ряд критеріїв за якими генерацію синтетичних даних та обмін ними з системою навчання можна пришвидшити та покращити результати її прогнозів, а також було створено програмне рішення, яке дозволяє експериментально підтвердити об’єкт дослідження на базі ігрового движку Unity.
Keywords: синтетичні дані; рендерінг; ігровий движок; unity; unreal engine; текстура; пайплайн